LOKALOPPGJØR på hjemmebane!

Det er duket for tidenes lokaloppgjør på hjemmebane i Byremohallen for Grindheim-damene! De skal nemlig spille mot Giv Akt... De tapte på bortebane i høst og er etter alt sigende svært hungrige på en real revansje. I tillegg er det siste hjemmekamp for laget denne sesongen. Tirsdag 20. mars kl. 17:45 braker det løs. Endre Reber og Anita Øvland skal dømme lokaloppgjøret.

Når Grindheim-damene spilte mot Giv Akt i Lindesneshallen i høst, endte det altså med 27-22 tap. Lindesnes Avis hadde den gang som overskrift på reportasjen etter kampen "Beste lag i dalen" og hadde bilde av keeper Helene Stiland som hadde 24 redninger under kampen. LyngdalsAvis hadde følgende overskrift på sin reportasje etter kampen "Giv Akt-keeperen stoppet Grindheim" og konstaterte at det var ikke mindre enn 160 TILSKUERE og så på kampen! Klarer vi å slå den rekorden her i Byremohallen tirsdag? Så satser vi på at trenere og spillere har sett timevis med videoopptak av keeperen til Giv Akt, finjustert skuddteknikken og at vår egen bauta, Aud Kirsten Stedjan stenger buret helt.

Kåre Larsen som var en av dommerne under sist oppgjør, skrev følgende på sin facebook-profil etter kampen i høst: "Skikkelig artig kamp og dømme i kveld: Stinn brakke, lokal oppgjør, to lag som kun målforskjellen skilte før kampen og nerve i kampen. Det ble Giv Akt som trakk det lengste strået med 27-22." Vi satser på at stemningen ikke blir mindre tirsdag kveld... Hvis TV kjendis Kåre Larsen & co legger fra seg dommerrollen og inntar supporterrollen, og tar turen til Byremohallen som supporter, vil nok stemningen garantert gå i taket! Men bare se til å hei på rett lag! ;-) (Her avbildet under VM i Tyskland i desember 2017). 

Arnhild Hornung Urevatn er arrangøransvarlig under kampen mens Børre Stensland Stray skal styre klokka. 

Det koster 50 kroner å komme inn. Barn har gratis inngang:) Flotte premier sponset fra Joker Byremo, Drømmehagen og Byremo Treningssenter vil få nye eiere i kampens pause. Kanskje blir det noe ekstra godt til påske for den heldige? ;) Og er du sent ute med treningen i år, så fortvil ikke. Harald Leland og Byremo Treningssenter sponser nemlig en måned med gratis trening på treningssenteret.

Gjenstår det noe da?

Nei, tror ikke det. Jo, hjertelig velkommen til håndballkamp i Byremohallen tirsdag 20. november kl. 17:45!