HOVEDSIDEBYREMO KULTURBYGG ASSTYRETANSATTELEIETAKEREARRANGEMENTREKLAMESKILTKONTAKTINFORMASJONLEDIGE STILLINGERVEDTEKTERLYD & SCENEByremohallen
Byremo Treningssenter
Kjøkken
Vestibyle
Garderobe og dusjfasiliteter
Brakke
Skytebane
Lei en grill


Arrangøransvar

I Byremohallen og mange andre haller er det oppnevnt en arrangøransvarlig under de håndballkamper som spilles på tider da hallen ikke er bemannet.

Arrangøransvarlige er voksne frivillige fra det idrettslaget som står oppnevnt som arrangør på https://www.handball.no/system/banedagbok/

Arrangøransvarlige skal være de første som møter opp i hallen på kampdagen, ca en time før kampstart og er den siste som forlater hallen, slukker alle lys og låser alle dører. Arrangøransvarlig er også vakt i forbindelse med idrettsarrangementet (kampen), tar imot gjestelaget(ene), låser opp garderober til de, sørger for at sekretariatet får den hjelp de trenger, og har ansvar for både folk og bygg i forbindelse med kampen(e). Alle som er arrangøransvarlig har gjennomgått et kurs og fått opplæring på forhånd.

For ikke lenge siden ble jeg spurt av en av de mange flinke frivillige som sitter i sekretariatet når det spilles håndballkamper i Byremohallen, om arrangøransvarlig kan heie på hjemmelaget sitt eller om de må opptre upartiske. Jeg har ringt og snakket med håndballforbundet idag, og de sa at det var ingen problem å heie på hjemmelaget sitt som arrangøransvarlig, selv med den blå "vakt"-vesten fra håndballforbundet på seg.

Så det er bare å heie i vei folkens! Både folk på tribunen og som arrangøransvarlig. Men de i sekretariatet derimot må forholde seg helt nøytrale å konsentrere seg om kampen.

Fortsatt lykke til alle flinke frivillige med den gode jobben dere gjør! :-)

Hilsen Lise Christensen :)UTSKRIFTSVENNLIG VERSJON+ Søknadsskjema
+ Halltimeplaner
+ Retningslinjer
+ Priser
Webredaktør: Lise Christensen - © Byremo Kulturbygg AS