HOVEDSIDEBYREMO KULTURBYGG ASSTYRETANSATTELEIETAKEREARRANGEMENTREKLAMESKILTKONTAKTINFORMASJONLEDIGE STILLINGERVEDTEKTERLYD & SCENEByremohallen
Byremo Treningssenter
Kjøkken
Vestibyle
Garderobe og dusjfasiliteter
Brakke
Skytebane
Lei en grill


Byremo Kulturbygg 30 år: Vennskapskamp i håndball

Da er det klart at Grindheim J-13 skal spille vennskapskamp mot Lyngdal J-13 lørdag 22. juni i Byremohallen! :)

Vi har gitt leder i håndballgruppa i Lyngdal, Christopher Gundersen tid til å svare til over pinse for å se om Lyngdal klarer å hoste opp nok spillere på J-14 laget og damelaget sitt. De sliter med å skaffe nok spillere. Men uansett blir det J-13 kamp denne dagen, i tillegg til vennskapsturen på sykkel fra Lyngdal sentrum-Kvås kirke-Konsmo-Byremo, se Sykkeltur Lyngdal-Byremo. Leder i håndballgruppa i Grindheim IL, Grethe Tveit Pettersen har sammen med trenerTrine Usland J-14-laget klart - om Lyngdal IL klarer å stille lag. Anvor Tveiten sier hun skal klare å hoste fram et "old star" lag til lørdag 22. juni. Om Lyngdal IL klarer å stille lag. Vi krysser fingerene for at dette ordner segl!

Program med nøyaktig klokkeslett for de ulike arrangementene på ulike steder, vil bli spikret da. Flere ting er fortsatt i planleggingsfasen, så følg med! Vi skal feire 30 års dagen med brask og bram!

Velkommen til 30 års jubileum lørdag 22. juni i Byremohallen!:)UTSKRIFTSVENNLIG VERSJON+ Søknadsskjema
+ Halltimeplaner
+ Retningslinjer
+ Priser
Webredaktør: Lise Christensen - © Byremo Kulturbygg AS