HOVEDSIDEBYREMO KULTURBYGG ASSTYRETANSATTELEIETAKEREARRANGEMENTREKLAMESKILTKONTAKTINFORMASJONLEDIGE STILLINGERVEDTEKTERLYD & SCENEByremohallen
Byremo Treningssenter
Kjøkken
Vestibyle
Garderobe og dusjfasiliteter
Brakke
Skytebane
Lei en grill


Grindheim IL inviterer til familiedag

Det er leder i Grindheim IL, Trond Hamran (avbildet) som vil være arrangøransvarlig i Byremohallen på søndag. Han snakker begeistret om arrangementet som er åpent for alle og han håper at nettopp alle finner veien til Byremohallen på søndag. - Det vil bli deilig mat og toppgevinsten er middag for 2 på undervannsrestauranten "Under", forteller Trond.

Han forteller også at Grindheim IL har tatt turen til Lyngdal for å finne konfransier. Det er Einar Foss Kvavik som skal forsøke å binde dagen sammen slik at det blir hyggelig for alle. For scenen skal også rigges og Musikkverkstedet skal rigge lyd og lys på lørdag, og det er dermed duket for både musikk og andre innslag fra scenen søndag.

Under arrangementet "Amerikafeber" fredag 12. oktober, var det 400 mennesker tilstede i Byremohallen. Om Grindheim IL klarer å slå denne rekorden til Grindheim Bygdekvinnelag, gjenstår å se... ;-)

Velkommen til familiedag i Byremohallen søndag 28. oktober kl. 13:30!UTSKRIFTSVENNLIG VERSJON+ Søknadsskjema
+ Halltimeplaner
+ Retningslinjer
+ Priser
Webredaktør: Lise Christensen - © Byremo Kulturbygg AS