HOVEDSIDEBYREMO KULTURBYGG ASSTYRETANSATTELEIETAKEREARRANGEMENTREKLAMESKILTKONTAKTINFORMASJONLEDIGE STILLINGERVEDTEKTERLYD & SCENEByremohallen
Byremo Treningssenter
Kjøkken
Vestibyle
Garderobe og dusjfasiliteter
Brakke
Skytebane
Lei en grill


"Amerikafeber" i Byremohallen

Fredag 12. oktober kl. 18 åpner dørene i Byremohallen for å lansere boken "Amerikafeber". Margith Seland og Hans Martin Sveindal har intervjuet over 50 personer fra gamle Grindheim kommune som arbeidsutvandret for kortere eller lengre tid til USA i tiden etter andre verdenskrig.

Arrangørgeneral eller arrangøransvarlig som vi kaller det for i Byremo Kulturbygg AS, er selvfølgelig Eva Tove B. Fuglestveit (avbildet) og i ryggen har hun både sitt moderlag Grindheim Bygdekvinnelag som vil presentere boken fredag kveld, og Kvås Bygdelag.

Inne i Byremohallen vil du i løpet av kvelden få underholdning av blant annet "Elvis", det vil bli utstilling av amcars, og selvfølgelig american dining. Siv Ringdal som er etnolog, forsker og forfatter med en doktorgrad i kulturhistorie vil holde foredrag. Hun er mest kjent for sin kunnskap om utvandringen fra Vanse og Lista til USA i samme tidsperiode.

Det kommer til å bli en "unforgettable gathering Friday night" i Byremohallen!

Velkommen til "Amerikafeber" i Byremohallen fredag 12. oktober kl. 18! :-)UTSKRIFTSVENNLIG VERSJON+ Søknadsskjema
+ Halltimeplaner
+ Retningslinjer
+ Priser
Webredaktør: Lise Christensen - © Byremo Kulturbygg AS